Jdi na obsah Jdi na menu

Little White Lie

30. 9. 2011

 

 

Na stránkách videacesky.cz najdete seriál z dílny StarKid Production, kteří jsou tvůrci dnes už celkem slavných fanouškovských muzikálů o Harrym Potterovi.

Dobrá zpráva je, že celá první série je už dnes přeložena, špatná zpráva: konec otevřený a druhá série není a nebude. Ale fanoušci StarKid, kteří se nenechají menší "nedokončeností" odradit, rozhodně nebudou litovat.

Hlavními hrdiny seriálu jsou Sami a Duder Reesovi, sourozenci, kteří tvoří hudební skupinu Reese´s Pieces. Ti dva uspořádají konkurz na nové členy do kapely. Na konkurzu se ukáže jen Kevin, školní podivín, který zpanikaří a uteče, přičemž ho srazí auto. Kevin je v komatu a Reesovic sourozenci navštěvují jeho matku. V Kevinově domě však nachází něco, co jim změní život a rozpoutá celou řadu lží.

Více nebudu prozrazovat pro případ, že byste se chtěli na seriál podívat. Celá série má dvanáct šestnáct videií o cca deseti minutách. Přes svou krátkou metráž a přesto, že se jedná o "amatérský" seriál a ne něco, co by nabídli běžné televizní stanice, je velice vydařená.

Setkáte se tu s herci z Potterovských muzikálů: Darrenem Crissem, který ztvárnil Harryho Pottera, Goylem či Lupinem. A coby Tanya Freemont, nenáviděná Samina spolužačka, se objevuje Lauren Lopez alias Draco Malfoy.

A samozřejmě tu jsou i dobré písničky, jedna se v pozměněné podobě objevila i v A Very Potter Musicalu.

Odkaz na celou sérii zde:

http://www.videacesky.cz/tag/little-white-lie/page/2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář